Osnovna pravila foruma

Rucni radovi, likovnjaci, umjetnici, ovo je kutak za vas!

Avatar
Jasmina
Administrator
Administrator
 
Postovi: 3370
Pridružen/a: 18.05.2005 11:00 pm
Lokacija: Zagorje

Osnovna pravila foruma

Postao/la Jasmina » 12.11.2008 8:34 pm

S obzirom da su neki od vas rekli da ih ne mogu pronaći, evo ih i ovdje. Ista pravila nalaze se pri registranici novih korisnika.


Poštovanje, da biste se mogli registrirati i koristiti sve mogućnosti koje Vam pruža registracija, morate se slagati s uvjetima pod kojima radi/funkcionira ovaj forum i web stranice http://www.trudnoca.net, a koji su navedeni u tekstu ispod.

1. Web stranice http://www.trudnoca.net i ovaj forum su privatno vlasništvo. Pristup forumu je slobodan uz obaveznu registraciju radi pisanja poruka, te je njegovo korištenje pogodnost, a ne pravo i može bilo kome biti uskraćena ako administratori ili moderatoti procijene da se ne ponašate u skladu s ovim pravilima.

2. Pisanjem i slanjem fotografija u forum ili bilo koji drugi sastavni dio web stranica, ustupate vlasnicima web stranica pravo na uporabu i objavljivanje tih tekstova i fotografija. Autor teksta/fotografije ima pravo zatražiti ne potpisivanje njegovog imena/nadimka ispod takvog teksta/fotografije

3. Svi postovi [poruke] na ovom forumu izraavaju mišljenja, stavove i poglede članova koji su ih napisali; sukladno čemu administratori/ce, moderatori/ce i ostale osobe koje sudjeluju u održavanju ovog foruma [u daljnjem tekstu: Admini/ce] ne mogu i neće odgovarati za sadržaj tih postova [naravno, osim vlastitih].

4. Svaki član foruma smije imati samo jedan korisniki račun (Korisničko ime). Svatko tko se prijavljuje pod više korisnikih imena, bit će blokiran i isključen iz foruma.

5. Admini/ce će u najkraćem mogućem roku izbrisati postove uvredljivog/nepoćudnog/nedopuštenog sadržaja, no, treba imati na umu da je gotovo nemoguće pogledati svaki post, odnosno postoji mogunost da neki od postova takvog sadržaja ne bude izbrisan [stoga se ne ustručavajte obavijestiti Admine/ice o postojanju istog/ih].

6. Postanje uvredljivih, bestidnih, vulgarnih, klevetnikih, punih mržnje, prijetećih, seksualno orijentiranih sadržaja kao i bilo kojih drugih sadržaja koji krše zakon(e) nije dozvoljeno. Činjenje nedozvoljenog uzrokuje trenutano i trajno isključivanje osobe [činitelja/ice] s ovog foruma kao i obavijest provideru osobe [činitelja/ice] o učinjenom. Admini/ce imaju pravo, u bilo koje doba, izbrisati/urediti/premjestiti/zatvoriti teme/postove s nedozvoljenim sadržajem.

7. Svi podaci, upisani prilikom Registracije, upisuju se u bazu podataka. Niti jedan podatak ne smije i neće biti dan na uvid i jednoj osobi [osim Vas, Admina/ica i onih-ako/to/kako podliježe zakonu]. Admini/ce ne mogu i neće biti odgovorni/e ukoliko uslijed hakerskog napada dođe do uvida u/otkrivanja podataka.

8. Nije dopušteno slanje neželjenih reklamnih poruka (SPAM-a) putem privatnih poruka. Korisnici koji neće potivati ovo pravilo bit će ODMAH i BEZ NAJAVE trajno isključeni iz foruma. Molimo sve koji prime takve poruke da o tome obavijeste administratore.

9. Forum koristi tzv. cookies [kolačiće] za spremanje podataka na vaše računalo kojim pregledavate sadržaj foruma. Kolačići ne sadrže nikakve osobne podatke i služe samo i isključivo za bolji rad foruma. Vaša e-mail adresa služi samo za Registraciju, te obavijesti vezane uz vaš korisniki račun.

10. Vlasnici foruma zadržavaju pravo promjene ovih pravila u bilo kojem trenutku i bez najave.

Klikom na "slažem se..." potvrđujete da se slažete sa svim gore navedenim kao i da ćete se istog pridržavati.
slika

slika

slika

no avatar
Mali Zeko
Administrator
Administrator
 
Postovi: 4414
Pridružen/a: 16.11.2007 9:39 am

Osnovna pravila foruma - dodatak (spam, trollanje tema)

Postao/la Mali Zeko » 07.04.2011 1:37 pm

Dodatak osnovnim pravilima


- zabranjeno je spamanje na forumu; posljedica je brisanje posta, učestalo ponavljanje vodi do baniranja
SPAM (Stupid Pointless Annoying Message = Glupa Besmislena Iritantna Poruka)
SPAMANJE NA FORUMU..
... iliti svako besmisleno ponavljanje, bespotrebni postovi po temema, koji kvare preglednost i nalaženje odgovora na postavljeno pitanje... znači spam može biti cijeli post koji ima jako puno riječi, ali nema veze s temom (tipa onih spam-ova na ćirilici koji se pojavljuju) ili samo smajlići, ili samo jedna riječ - hvala, potpisujem, bravo, super i sl.
spamanje je dozvoljeno na chat temama...


- zabranjeno je trollanje tema; posljedica je brisanje posta, upozorenje x 3, baniranje
TROLANJE TEME - Trollanje je pisanje izazivačkih postova sa namjerom da se izazove (burna) reakcija. Dakle, skretanje s teme (off topic), navođenje drugih u besmislene rasprave i slično s ciljem da ispadnu lakovjerni, blesavi i smiješni. Trolanje je nepoželjno - Do not feed the trolls http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_Internet
Trollove najbolje ignorirati, a sporne postove prijaviti moderatoru i adminu na pp ili tipkicom za prijavu posta
Do osobne procjene moderatora jest ocijeniti kada je rasprava prešla u čisti trolling.


još jedan važan link; viewtopic.php?f=88&t=60967
TIN JURAJ 19.10.2007.


Svatko od nas je anđeo sa samo jednim krilom a letjeti možemo tek zagrljeni.......


******************************************************************


Život je maskenbal svatko se krije
ako u sebe siguran nije
život je maskenbal ljudi su krivi
sa tudjom maskom lakše se živi


slika


Natrag na Kreativni radovi

Online

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.