www.trudnoca.net - Registracija

Poštovanje, da biste se mogli registrirati i koristiti sve mogućnosti koje Vam pruža registracija, morate se slagati s uvjetima pod kojima radi/funkcionira ovaj forum i web stranice www.trudnoca.net, a koji su navedeni u tekstu ispod.

1. Web stranice www.trudnoca.net i ovaj forum su privatno vlasništvo. Pristup forumu je slobodan uz obaveznu registraciju radi pisanja poruka, te je njegovo korištenje pogodnost, a ne pravo i može bilo kome biti uskraćena ako administratori ili moderatoti procijene da se ne ponašate u skladu s ovim pravilima.

2. Pisanjem i slanjem fotografija u forum ili bilo koji drugi sastavni dio web stranica, ustupate vlasnicima web stranica pravo na uporabu i objavljivanje tih tekstova i fotografija. Autor teksta/fotografije ima pravo zatražiti ne potpisivanje njegovog imena/nadimka ispod takvog teksta/fotografije

3. Svi postovi [poruke] na ovom forumu izraavaju mišljenja, stavove i poglede članova koji su ih napisali; sukladno čemu administratori/ce, moderatori/ce i ostale osobe koje sudjeluju u održavanju ovog foruma [u daljnjem tekstu: Admini/ce] ne mogu i neće odgovarati za sadržaj tih postova [naravno, osim vlastitih].

4. Svaki član foruma smije imati samo jedan korisniki račun (Korisničko ime). Svatko tko se prijavljuje pod više korisnikih imena, bit će blokiran i isključen iz foruma.

5. Admini/ce će u najkraćem mogućem roku izbrisati postove uvredljivog/nepoćudnog/nedopuštenog sadržaja, no, treba imati na umu da je gotovo nemoguće pogledati svaki post, odnosno postoji mogunost da neki od postova takvog sadržaja ne bude izbrisan [stoga se ne ustručavajte obavijestiti Admine/ice o postojanju istog/ih].

6. Postanje uvredljivih, bestidnih, vulgarnih, klevetnikih, punih mržnje, prijetećih, seksualno orijentiranih sadržaja kao i bilo kojih drugih sadržaja koji krše zakon(e) nije dozvoljeno. Činjenje nedozvoljenog uzrokuje trenutano i trajno isključivanje osobe [činitelja/ice] s ovog foruma kao i obavijest provideru osobe [činitelja/ice] o učinjenom. Admini/ce imaju pravo, u bilo koje doba, izbrisati/urediti/premjestiti/zatvoriti teme/postove s nedozvoljenim sadržajem.

7. Svi podaci, upisani prilikom Registracije, upisuju se u bazu podataka. Niti jedan podatak ne smije i neće biti dan na uvid i jednoj osobi [osim Vas, Admina/ica i onih-ako/to/kako podliježe zakonu]. Admini/ce ne mogu i neće biti odgovorni/e ukoliko uslijed hakerskog napada dođe do uvida u/otkrivanja podataka.

8. Nije dopušteno slanje neželjenih reklamnih poruka (SPAM-a) putem privatnih poruka. Korisnici koji neće potivati ovo pravilo bit će ODMAH i BEZ NAJAVE trajno isključeni iz foruma. Molimo sve koji prime takve poruke da o tome obavijeste administratore. To znači da je zabranjeno i bilo kakvo reklamiranje, pozivanje i spominjanje prodaje, proizvoda, proizvođača, web stranica...

9. Sve iz prethodne točke zabranjeno je i u javnome dijelu foruma. Naravno da ćete, ukoliko netko od članova pita za neki od proizvoda, ako znate vi reći naziv proizvođača i sl. - riječ je o namjernom pisanju poruka u svrhu reklame i promocije.

10. Forum koristi tzv. cookies [kolačiće] za spremanje podataka na vaše računalo kojim pregledavate sadržaj foruma. Kolačići ne sadrže nikakve osobne podatke i služe samo i isključivo za bolji rad foruma. Vaša e-mail adresa služi samo za Registraciju, te obavijesti vezane uz vaš korisniki račun.

11. Vlasnici foruma zadržavaju pravo promjene ovih pravila u bilo kojem trenutku i bez najave.

12. Vaša privatnost nam je jako važna stoga će osobni podaci koje unesete prilikom registracije biti čuvani u bazi podataka i korišteni samo za kontakt s vama u slučaju s problemima veznim uz pristup forumu, npr. ako zaboravite lozinku, i sl.. Osobni podaci nikad neće biti proslijeđeni trećim osobama osim u slučajevima kada to nalaže Zakon. Zbog toga je ovaj forum usklađen s Uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Klikom na "slažem se..." potvrđujete da se slažete sa svim gore navedenim kao i da ćete se istog pridržavati.

 
cron