Umjetnost vašeg nerođenog djeteta

Umjetnost vašeg nerođenog djeteta


Umjetnost vašeg nerođenog djeteta

Kada je grupa budućih mama iz Belgije čula o visokoj stopi smrtnosti novorođenčadi i male djece u Africi, odlučila je nekako pomoći! Iz te želje izrodila se odlična ideja: dosjetili su se kako njihova još uvijek nerođena djeca mogu pomoći svojim malim, nerođenim prijateljima iz zemalja u razvoju.

Mame su kistove najprije umočile u boju a zatim ih ljepljivim trakama pričvrstile za svoje trudničke trbuhe. Sjele su tako da vrhovi kistova diraju u papir i čekale. Čim se beba u trbuhu započne micati, pojavljuju se tragovi na papiru.

Mame od zarade prodajom tih pravih umjetničkih djela pomažu djeci Afrike, a ujedno prodaju i komplete za slikanje kako biste i sami mogli učiniti isto uz pomoć svog djeteta.

Više o samom projektu "Unborn Artists" (nerođeni umjetnici) možete pogledati na: http://www.unbornartists.com/

Ovo je predivno ne samo sa svoje humanitarne strane, već je predivno i kao ideja koja vam omogućava da za cijeli život čuvate uspomenu vašeg djeteta iz doba dok se još niste ni vidjeli!

Ovako izgledaju umjetnička djela nerođene djece:


Pogledajte filmić:


Pročitano: 2338 puta

Novosti iz svijeta roditeljstva

Test na trudnoću na vašem mobitelu!
Svaka žena, koja se ikada pitala je li trudna ili ne, zna da je trominutno čekanje na očitavanje rezultata testa na trudnoću jedno od najduljih...
detaljnije
Muška kontracepcija
Žene više ne moraju razbijati glavu za koju će se kontracepciju odlučiti, niti ne moraju svoje tijelo izlagati dodatnim hormonima. Predstavljen je...
detaljnije