O nama

O namaJutarnji list, 4.i 5. kolovoz 2002.

 

Sve je započelo, sada već "davne 2001. godine", kada sam saznala za svoju trudnoću. Željeći saznati što više o prenatalnom razvoju moje bebe, došla sam do razočaravajuće spoznaje da takvih stranica nema (barem ih ja tada nisam našla) na hrvatskom jeziku. I tako sam odlučila sakupiti što više informacija o toj temi, kako bih barem malo pomogla svima onima koji su se našli, ili će se naći u mojoj situaciji.

Poslužila sam se nekim stranim stranicama, raznom literaturom...

I tako je sve započelo...

Iznenadio me odaziv posjetitelja koji, moram neskromno primijetiti, sve više raste. To mi je dalo motivaciju proširiti stranice na novorođenačko doba. Pa, kad već pišem o tome, a moja je beba taman pri kraju te dobi, što ne bih nastavila s cijelom dojenačkom dobi?

I tako su, riječ po riječ, nastale ove stranice kakve danas jesu. A sada se najviše orijentiram po onim temama koje vi tražite na pretraživaču, a ja ih nemam.

Također, naiđete li na nešto nejasno, ili pak nedovoljno objašnjeno, bit će mi zadovoljsto pokušati pronaći literaturu na tu temu i proširiti sadržaj.

Sretno!
Autorica stranica: Jasmina Burek


Mjesečnik "Vidi", veljača 2003.

Jutarnji list, 31. siječnja 2003.

Večernji list - PRILOG "555 internet adresa"

Novosti iz svijeta roditeljstva

Test na trudnoću na vašem mobitelu!
Svaka žena, koja se ikada pitala je li trudna ili ne, zna da je trominutno čekanje na očitavanje rezultata testa na trudnoću jedno od najduljih...
detaljnije
Muška kontracepcija
Žene više ne moraju razbijati glavu za koju će se kontracepciju odlučiti, niti ne moraju svoje tijelo izlagati dodatnim hormonima. Predstavljen je...
detaljnije