Postano: pet, 30.07.2010 ; 00:50 | DA LI SAM TRUDNA??
DOBRA VECER MAME I BUDUCE MAMICE ..DRAGO MI JE DA SAM SE PRIDRUZILA OVOME FORUMU..JA SAM ANA,..I IMAM PAR PITANJA KOJA ME MUCE,NADAM SE DA CE MI NETKO MOCI BAR MRVICU POMOCI ..U VEZI SAM,DUZE..IMALA SAM ZADNJA DVA PUTA NEZASTICENE SPOLNE ODNOSE..ALI BEZ NAMJERE DA OSTANEM TRUDNA I NIJE U MENE...ALI IMAM NEKE CUDNE OSJECAJE,I AKO SAM DOBILA MJESECNICU,BILA JE KRACA I NEKAKO DRUKCIJA..OSJECAM GLAD JAKU,PROBADANJA I GRCEVE U DONJEM DJELU TRBUHA,I KAD JEDEM KODA MI SVE TESKO PADNE..MOGLO BI SE RECI DA SAN CAK I PREVISE POCELA JESTI..TRBUH MI JE NAPUHAN JAKO..DOISTA NE ZNAM STO DA MISLIM..BILA BI VAM ZAHVALNA NAJVISE AKO BI TE MI MOGLE RECI KOJI SAVJETIC,ILI AKO STE IMALE SLICNO ISKUSTVO?TJ DA LI JE NI MOGUCE DA SAN TRUDNA?? HMMM,JA SAM VEC SVA ZBUNJENA..HVALA VAM UNAPRIJED...
Postano: pet, 30.07.2010 ; 01:01 | Re: DA LI SAM TRUDNA??
welcome
znam nekoliko žena koje su imale normalno menstruaciju i po 2-3mj, a ipak bile trudne. zato ti ako imaš bilo kakvu sumnju najbolje il kupi test il idi na pregled il vadi krv pa ćeš sve lijepo znati.
a ja ti želim da bude onako kako si sama želiš.
ps piši malim slovima ako nije problem
_________________ LEO o2.11.2oo7 MIA 11.1o.2oo9
alex!
pet, 30.07.2010 ; 01:01
ANA PULA
novorođenče
Postano: pet, 30.07.2010 ; 01:14 | Re: DA LI SAM TRUDNA??
hvala ti puno..imas pravo,i moja prijateljica je imala redovno tri mj mjesecnicu a bila je trudna..najbolje,sutra cu kupiti test..i nadam se da ce biti plusic ..toliko vec mislim na to da zelim bebicu..hehe,javit cu rezultat..a nadam se da je pozitivan ..hvala punooo nadam se da nisam bila dosadna...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.